Solbriller

Solbrille glas med styrke:

Solbrilleglas:  Som udgangspunkt kan alle typer af glas få en farve. Du kan komme i Øjenlægernes Optik og prøve de forskellige farver og nuancer. Farvet glas skal bestilles fra start. Det kan ikke lægges på senere eller fjernes efterfølgende. Solbrilleglas dækker selvfølgelig også for UV stråling. Findes i både en *polariseret og ikke polariseret udgave.

Farveskiftende glas: Denne type glas er klare når du er inde og skifter automatisk til en mørkere tone (som i en solbrille), når solens stråler rammer glasset. Når du så forlader solens stråler, vil glasset igen blive klart. I gamle dage tog denne proces lang tid, men det gør den ikke mere. Det er dejligt nemt for du skal ikke huske at tage solbrillerne med og du skal ikke skifte hele tiden. Men du skal blot være opmærksom på at denne type briller ikke skifter optimalt hvis du sidder bag en bil- eller vinduesrude. Dette er ikke en belægning man kan lægge på senere i processen og ej heller fjerne igen, så du skal have besluttet dig inden ordren sættes i gang.

Solbriller uden styrke:

Øjenklinikken har et mindre lager af flotte solbriller fra det danske mærke Prego, som er kendt for god kvalitet, uden at du skal betale mærkevare priser. Skulle du få lyst til at få sat glas med styrke i er det selvfølgelig muligt.

Solbriller som tilbehør til din nuværende brille med styrke:

Wear over = ”bær uden på”, er en polariseret* solbrille som er designet til at du kan bære den uden på din egen brille, uden at man kan se at du har en brille inden under. Den skærmer ekstra mod lys og vind fra siderne og er dermed god til dig med sarte og følsomme øjne.

Det er en rigtig god og billig løsning og vores bedst sælgende produkt. Øjenlægernes Optik har hele året rundt et stort udvalg i både form og farver til mænd og kvinder – samt en enkelt model til børn. Kom og prøv, men husk dine briller, så vi er sikre på at det passer sammen.

Clip on = ”klips på”, er et solbrille filter som klipses uden på din egen brille og som kan vippes op og ned, dette produkt klippes til så det passer til din egen brille. Findes i 3 farver.

 

*Polariserede solbrille glas= er det bedste til dig som let bliver blændet og det perfekte valg til at minimere reflektioner fra sandstrande, vandløb og hav, sne og ikke mindst våde vejbaner.