Brillestel

At vælge stel er som at vælge et smykke du har på hver dag, det skal vælges med omhu. Vi hjælper med at rådgive i forhold til din ansigtsform samt hud og øjenfarve. Der er klassiske metal og plastik stel, men der er også titanium stel, som er lette og der er de praktiske fleksible stel. Har du specielle behov eller krav så lad os det vide, så vi kan finde det perfekte stel til dig.

Vi forhandler stel fra følgende leverandører:

SCANDINAVIAN FRAMES  Svensk firma som blev grundlagt i 2003 med visionen om at tilbyde veldesignede briller af høj kvalitet til bedre priser. ”Brillestellenes svar på IKEA”kan man kalde dem og de er nu en af de største leverandører i de nordiske lande. De eksporterer til omkring ti europæiske lande samt USA og Canada.

Scandinavian Frames fokuserer på at tilbyde en bred vifte af værdi for pengene. Briller der aldrig går på kompromis med kvalitet eller design.

ESCHENBACH  Tysk firma som siden 1913 har stået for den solide kvalitet. De har flere mærker under sig.
Eschenbach leverer også vore lupper og andre synshjælpemidler  (link)

TITANFLEX & FINELINE  Fleksible letvægts titanium briller til både børn og voksne af begge køn. Perfekt til det aktive liv med styrthjelm/cykelhjelm, handymanden eller dig som dyrker sport med briller på.

BRENDEL  Til den modne dame, som ønsker lidt pynt på stellet.

JSO  Klassiske herre og dame briller af høj kvalitet og med de små detaljer som gør deres kollektioner mere eksklusive at se på. 

HUMPHREY  Mode briller til junior og unge voksne, men kan også levere farverige klassikere.

PRODESIGN  Århusiansk firma som via arkitekter omsætter ”Danish Design” til brillestel. Firmaet er fra 1973 og designer ”ansigts venlige briller” til både herre og damer. Til dig som følger mode og design og bemærker når materialet og kvaliteten er i top. Der kommer nye kollektioner flere gange årligt og den danske stil passer perfekt til de fleste voksne.

Der er ifølge købeloven 24 måneders produkt garanti på brillestel. Dette dækker ikke slid, ridser eller for hård brug.

Øjenlægernes Optik er forhandler af følgende stel til voksne:      

Til børn og unge har vi primært valgt at satse på  kvalitetsstel som er lavet i titanium og dermed ekstremt fleksible, så de kan holde til leg.     

Vi får nyt varelager flere gange årligt og følger således med i de seneste modetendenser. Men har også altid klassikere på hylderne. Har du i forvejen et stel som du er glad for, er det ofte muligt blot at udskifte glassene.