Bestil tid & afbud


ØNSKER DU AT BESTILLE TID ELLER FORNY RECEPT
bedes du kontakte Øjenklinikken  i telefontiden alle hverdage fra kl. 10-12: 86 81 45 44. Her vil vi bede dig indtaste det CPR nummer som henvendelsen vedrører. Dette for at lette ekspeditionstiden.

Der kan være travlt i visse perioder i telefontiden. For ikke akutte henvendelser kan man med fordel ringe sidst på ugen eller mellem kl. 11-12.


Åbningstider:
Mandag     08:00 – 15:00
Tirsdag      08:00 – 15:00
Onsdag      08:00 – 15:00
Torsdag     08:00 – 16:15
Fredag        08:00 – 15:00

ØNSKER DU AT AFBESTILLE TID
bedes du hurtigst muligt og senest dagen før, kontakte Øjenklinikken på ovenstående nummer og lægge en besked. Denne funktion er tilgængelig hele døgnet rundt alle dage. Husk at oplyse dit navn og CPR nummer. Der kan ikke gives andre oplysninger og vi ringer ikke tilbage.

En anden mulighed er at sende en sms til 40 12 45 44. Husk at skrive dit navn og CPR nummer. Vær opmærksom på at vi ikke svarer på din sms. Det er ikke mulig at få en ny tid på denne måde.

Ønsker du en ny tid, skal du ringe eller kontakte klinikken mellem kl. 10-12 på alle hverdage.

UDEBLIVELSESGEBYR
I håb om at mindske antallet af udeblivelser, har klinikken en sms-reminder funktion. Ønskes  denne service bedes du oplyse dit mobilnummer, så vi kan indskrive det under dine personlige oplysninger.

Ved udeblivelse uden rettidig afbud fremsendes et gebyr på kr. 250 (kr. 500 ved operativt indgreb). Man kan ikke få en ny tid før gebyret er betalt.

KONSULTATION HOS EN ØJENLÆGE KRÆVER INGEN HENVISNING
Sygesikringsgruppe 1:  Der er ingen egenbetaling for konsultationer (den gruppe de fleste                                               tilhører).
Sygesikringsgruppe 2:  Der er egenbetaling pr. konsultation på kr. 500.
Uden sygesikring:        Det er patienten som skal betale for alle konsultationer og
                                         undersøgelser. Priser fra kr. 700 pr. konsultation, dertil tillæg alt
                                         efter hvor meget der skal undersøges (primært udenlandsdanskere).

DET ER IKKE MULIGT AT KONTAKTE KLINIKKEN PR. E-MAIL